Stockholm numero uno

Ligger i sängen dödstrött efter en lång dag i stockholm med Joel, tog en hel del bilder som typ summerar dagen. Men Kortfattat så tog vi tåget till Stockholm, åt lunch, åkte till min storebrors nya hus, åkte tillbaka till Stockholm och shoppade och tittade runt i affärer ( Köpte min första Starbucks, som inte alls var god #overexposed ) sen tog vi tåget hem. Fick med mig en t-shirt och läppstift från Topshop. 
 
 

23 februari

Är sjukt trött även fast jag sovit så mycket de senaste dagarna sedan övernattningen. Just nu ligger jag bara i sängen som vanligt. Var nere och skulle kolla på hockeyn men efter att kanada gjorde sitt andra mål gick jag upp och nu ser jag på greys anatomy och chillar. Är så trött vill lägga mig igen men kommer bara bli mer trött av det så lika bra att vara vaken och vänta på att Joel kommer hit, han har varit på domarutbildning hela helgen och nu saknar jag honom. 
hur jag känner mig :
 

Övernattning

Igår drog jag till Joel efter skolan, hämtade en madrass och täcke och åkte sedan till hemmakväll laddade upp med karra sen tillbaka till skolan för en övernattning med alla andra nior. Vi körde barnsliga lekar, lyssnade på hög musik och dansade och hängde hela kvällen/natten. Det var såå mysigt vi byggde ett eget fort i spanskasalen och sov som kungliga. Det var en jättebra kväll och pratade med många som jag normalt inte gör osv. Hoppas vi kan göra om det snart.
 
Vi hade HK på morgonen och gjorde fetaost lax med pasta och resten av dagen har jag knappt kunnit hålla ögonen öppna, sov så lite kvällen innan. Så gick omkring med kudde och en filt hela dagen och såg i princip ut som en sengångare, men de flesta andra var exakt likadana. 
Åkte till joel efter skolan och nu ska vi äta hemmagjord pizza sen är jag jävligt sugen på att köpa ben&jerry men orkar fan inte gå till coop.. så vi ska ta bussen hahaha
 
 
 
 

14 februari

firade såklart alla hjärtans dag med joel, vi åt på waldorf och gick på bio, en standard dejt typ, men det var mysigt. kan dock säga att även fast jag har världens bästa pojkvän så är han inte romantisk nånstans. Så den enda rosen jag fick var av waldrof personalen haha, men det är nånting iaf. 
Vi såg hundraåringen och den var bra och rolig men jag blev väldigt rastlös i slutet, sen åkte vi hem och somnade direkt. 
 
Nu kollar jag bara på herrstafetten med min madre, haha vi har den norska kanalen igång i vardagsrummet och på tv rummet har vi svenska trean så mamma springer emellan och skriker hur dåligt det går för norge. 
Joel kommer på någon timma och vi blir ensam hemma ett tag så vi ska baka eller något idk.
 
lite random pics från dagen
 
 

sämst

den här veckan har varit den värsta veckan i hela 9an, känns bara som att jag inte har någon riktig vän som jag kan lita på 100% och som jag verkligen vet att hen alltid är där. Längtar bara tills jag får byta klass och på nytt umgänge och nya vänner. För den personen som jag kan säga allt till, den personen som alltid tar mig först och som jag vet alltid finns där för mig och är min bästa vän är min pojkvän. Och om jag tappar honom så tappar jag allt.. Var dock inte oroliga han ska ingenstans, men sånna tankar går runt i mitt huvud hela tiden. Känns som att alla andra har någon som de hellre går till än mig, och jag har aldrig varit någons förstahandsval förut. 
Vet inte ens varför jag skriver det här, ingen som kommer läsa det hur som helst men var skönt att skriva av mig lite. 
 
För att lyfta stämningen så allt inte är så dystert så kan jag säga att jag och min älskling ska på bio imorn och kanske äta middag, jag vet inte? Jag tycker faktiskt inte att alla hjärtans dag är något speciellt men jag ser det bara som ett tillfälle och en anledning till att göra något annat och spendera några extra kronor med min pojke. 
Just nu är jag hemma ensam hos honom medan han är och firar sin farmor, fick huvudvärk så sov lite och kunde då inte följa med men snart är han hemma och då ska vi hitta på något och se lite lost som vanligt. 
 
 

ajajaj

Hejsan, sitter hemma hos joel och väntar på att han ska komma hem från skolan sedan ska vi till mig och äta god middag! Igår så kom jag hem till Joel slog igång konståkningen och gjorde färdigt min SO uppgift inför redovisningen. Sen blev det lite kaos och jag orkar inte låta någon trycka ner mig och få mig sur skrattar bara bort det och gick sedan till Martina en snabbis på kvällen och vi pratade och hade det kul så det var skönt. Sen mötte joel mig på vägen hem och vi såg på Lost och myste lite. Nu kom han hem så ska sluta skriva nu puss
 
bestie <3
 

1 Februari

Hade tänkt vara med joel idag och sen se mello hos Ronja, men så blev det tydligen inte så jag steg upp, duschade, fixade mig och övertalade pappa att skjutsa mig i onödan. Får väl bara stanna hemma och sova resten av dagen om jag inte ändå åker till Ronja bara.. Vi får väl se.
 
 

RSS 2.0