sammanfattning sthlm/uppsala

 

home is worst

Flyget landade i Luleå 18.00 och nu sitter jag hemma hos Joel och ser på Hockey, så himla kallt och jävligt det är här i Luleå, i sthlm var det runt 14 grader om dagarna. Men har fått gjort massa shopping som är mycket nice och ätit väääldigt mycket skräp och myst med min älskling. Helt perfekt har det varit, men tiden gick allt för fort.. När jag kommer hem ska jag ta mig samman sortera bilder från dagarna och få upp sakerna jag köpt osv på bloggen osv. pusspuss!
 
 

Uppsala!

Igår flyg jag och Joel till Uppsala, så underbart att äntligen vara häär! Idag ska vi ta tåget in till Stockholm och träffa min storebror och äta middag/shoppa osv. mysigt! 
Är det bara jag eller har veckorna bara rasat förbi sen sommarlovet? Känns som en evighet sen men samtidigt som igår! It makes me sad.
 
 

längtar

4 dagar kvar till uppsala
63 dagar kvar till julafton
70 dagar kvar till nyår
14 dagar kvar till 300 dagar med joel
129 dagar kvar till avicii
3 dagar kvar till höstlov
79 dagar kvar till 1 år med älskling
234 dagar kvar till one direction
 
 

One Direction

Sorry inte bloggat på ett tag, men mitt liv har varit så fullt upp har inte haft tid för något. Skämt åsido har inte haft ett piss att skriva om. Utom att jag och min fina vän Marie och några från Uppsala lyckats kirra biljetter till främre parkett på one direction konserten 13 juni!!! Alltså bästa platserna. oomg helt sick längtar så sjukt mycket!
 

RSS 2.0