<3

 
 
Världens finaste ronjå
 

Rädda mig

Just när vi slutat, slutade LLTs bussar gå för att det är för halkigt. Så nu har alla åkt och jag sitter kvar här ensam på skolan, bara jag och två killar i min parallelklass, fast nu går dem så jag blir helt ensam på hela våningen. Så jävla läskigt måste gå ned till fritidset och sitta där typ. Joels pappa ska hämta upp mig på väg hem ifrån jobbet som är om typ vet inte när men inte än iaf. Rädda mig, någon.
 

FRÅGA

 
 

25 november

De senaste veckorna har jag inte gjort så mycket alls, umgåts med vänner, myst med Joel, sovit, gått på bio och haft skola. Är så himla lat av mig skulle vilja börja träna men ser inte vart jag skulle få tid till det? Skulle aldrig hinna hem och vara tvungen att sova hos Joel varje gång. Men alla jag känner äter bra och tränar och så sitter jag där i ett hörn med min glass. Alltså nej det kan inte fortsätta såhär!! 
Längtar galet mycket till när jag och mamma ska till stockholm, och jag vet har inta visat vad jag köpte där men hittar inte min systemkamera, kris!
Inväntar iaf Paradise Hotel just nu, jag längtar som en liten unge! Imorn blir det lite mysig luciaträning, kanske gå på stan med någon och sen avsluta kvällen hos min älskling, inte helt fel!
ily
 
 

superman

Min telefon är officiellt PAJ!! Efter mitt tandläkarbesök idag var jag inte på så bra humör sen när jag gått tillbaka till skolan och insåg att min telefon var sönder var jag inte så mycket lyckligare. Skärmen fungerar ej, så den får vila ifrid och jag får använda mammas gamla iPhone4 tills jagvetintenär men förhoppningsvis Jul då jag ska önska mig en iPhone5s.. hoppashoppas!! 
WellWell, hejdå min blåa Iphone4s, vi hade några fina stunder tillsammans babe
 
stålmannen
 
 
 

mys fredag

I fredags hade jag en så sjukt mysig kväll! Under eftermiddan träffade jag Olivia och vi gick på stan ett tag, myyys! Sen åkte jag till Joel myste och åt god middag innan jag åkte till Julis där jag mötte henne Olivia och Jessie vi såg på mean girls och fixade oss sen drog vi till skogsvallen satt där och myste och pratade sen vart vi less och tänkte åka till max och käka lite men tjejen som jobbade där var en riktig bitch och vi blev rätt så less på henne så vi drog tillbaka till lulsundet och umgicks med några av de andras vänner och det var hur mysigt som helst. Avslutade kvällen i Joels famn och somnade direkt så mysigt! jävla lång mening blev det där men yolo
 
 

RSS 2.0